Touchdown

When they are not on campus attending class, the University of Oregon (Eugene, Oregon, USA) football players spend a lot of their time at the athletic department's new Football Performance Center. This article examines how a project team incorporated stakeholder feedback throughout the Football Performance Center project at the university. In doing so, it details how the coaches, players and fans gave the project team direction on what should and should not be included in the state-of-the-art U.S. football stadium. It explains how the project team dealt with the tight project timelines for the 200,000 square foot (18,581 square meters) facility, which was completed in just 18 months. The article also looks at how the project manager carefully managed the team members to meet the project goals. Accompanying the article are a series of photographs with captions that individually discuss the meeting rooms, locker room, weight room, war room and coach's office.
registered user content locked

Log in or join PMI to gain access

or Register

Advertisement

Advertisement

Related Content

Advertisement

Publishing or acceptance of an advertisement is neither a guarantee nor endorsement of the advertiser's product or service. View advertising policy.